miercuri, 17 septembrie 2014

♥ Un nou inceput... ♥ O primire calduroasa...


Minnie Mouse, unul din personajele preferate ale copiilor, ne-a intampinat de dimineata pe toti cei care am trecut pragul gradinitei "Dumbrava Minunata"... cu muzica, baloane si ceva dulce.

Loredana... Lore cum ii spun prietenii ;) ne-a declarat:
"Cand mi-a venit ideea de a ma deghiza in Minnie banuiam ca toti copiii ma vor intreba de Mickey; n-a fost asa...pesemne, emotiile au fost uriase. Cu emotie, dar cu mare incredere, va doresc din toata inima sa aveti parte de un an (pre)scolar bogat in bucurii, satisfactii si impliniri. Suntem onorate sa va avem in echipa noastra - in echipa "Istetilor"! 

Ca raspuns dorim sa multumim din suflet pentru primirea calduroasa si suntem absolut siguri ca va fi un an la fel de minunat ca cel trecut - pentru care trebuie sa le multumim altor doua minunate doamne educatoare Iulia Lazar si Rusu Monica!!! Suntem foarte norocosi si mandri sa facem parte din "Grupa Istetilor"

Iar daca Minnie nu a fost intrebata de catre copii unde este Mickey... am intrebat-o eu, iar raspunsul a fost unul pe cinste:  
"Mickey Mouse a fost implicat in alta actiune, facand fericiti alti copii minunati: toti copiii din lume MERITA o copilarie fericita - caci gratie lor, MINUNILE EXISTA-N LUME!"


___________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu